Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



torsdag 14 mars 2013

Andra hearing - trodde vi

Idag var vi i domstolen igen. Tidigare än vad vi trott. Vi förväntade oss att nästa steg i processen skulle komma i april, efter domstolens påsklov. Men efter en trög höst verkar det som de för i år nya domarna, har bestämt sig för att ”beta av en massa familjer”. Tidigare har bara fredagar varit domstolsdagar för adoptionsärenden.  Sedan ett par veckor är det nu ärenden var och varannan dag.
Det betyder att vi alltså fick komma till domstolen redan idag. Tyvärr saknades en representant från en myndighet som måste vara på plats. Så vi blev hemskickade igen. Men domaren bad oss komma tillbaka imorgon. Vi håller nu tummarna för att allt går som det ska då. För sen börjar det där nämnda påsklovet.
Champangen ligger i alla fall på kylning. Det blir mycket champange dessa dagar då domarna ligger i och många familjer vill fira sina framsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar