Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



fredag 15 mars 2013

Andra hearing avklarad!

Nu rör det på sig! Vår andra hearing är avklarad. Efter tre och en halv timmes väntan i domstolen fick vi komma in till domaren, ställa oss i givakt och säga våra namn, Desmonds ålder och var vi kommer ifrån. Övriga närvarande, advokat, socialarbetare, guardian och tjänsteman från Childrens Department, fick några frågor var och avslutade alla sina svar med My Lord. Det missade vi naturligtvis. Domaren verkade inte allt för upprörd över det, för vi fick besked om att vi ska få vårt beslut om vi får bli Desmonds föräldrar, den 28 mars. Snabbt marscherat! Men vi vet också att det kan bli framskjutet. Men det betyder att vi skulle kunna komma hem i början på maj.
Så blev det då firande med champange vid poolen med de svenska och danska föräldrarna här på Riara. Under firandet fick ett annat svenskt par sitt besked att adoptionen gått igenom. Dubbelt firande alltså.
Till sist middag hos en holländsk familj. Desmond gick på de sista krafterna men höll ut tills vi kom hem vid nio då hans stupade i säng. En väldigt  lång och innehållsrik dag för en liten kille.
Domstolen

2 kommentarer:

  1. Det låter strålande!!! Ni är så välkomna hem till oss på P. Alla längtar och vill träffa nr 24 ; )

    Kram
    Petra

    SvaraRadera
  2. Nu är det april, vad hände den 28 mars då??
    Hoppas allt är klart nu och att ni har börjat att packa väskorna. Vi väntar och längtar att träffa lille Desmond.
    Stor kram,
    Marina

    SvaraRadera