Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



torsdag 18 oktober 2012

Första mötet med advokaten

Idag mötte vi för första gången vår advokat, som ska hålla i vårt ärende och företräda oss inför domstolen. Det var ett bra möte där hon gick igenom processen vi har framför oss. Vi fick ett gott intryck av vår advokat. Det känns bra! Hon har ju trots allt en viktig roll. Hon är tydlig och strukturerad, har lång erfarenhet av adoptionsärende och är dessutom väldigt bra med Desmond.
Desmond fick rumstera runt som han ville i hennes rum medan vi pratade. Så skönt då att han kunde hantera detta förtroende. Han gick nyfiket runt, öppnade lite lådor, plockade ut några prylar och la sedan tillbaka de igen. När det var dags att lämna kontoret knatade han kavat mot utgången, sa glatt bye bye till alla och tog några i hand. Inklusive en klient som satt och väntade på sin tur. Han såg något förvånad ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar