Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



onsdag 3 oktober 2012

Grannmat

Nairobi sägs ha bästa etiopiska maten utanför Etiopien.  Måste provas.  Med våra grannar besökte vi stans bästa etiopiska restaurang (?), Habesha. Här äter alla med händerna. Härligt tyckte Desmond. Som också gillade det syrliga injerabrödet som maten serveras på.  Middagen avslutades med etiopiskt kaffe – serverat med popkorn!


Familjetallrik.



Restaurang Habesha

6 kommentarer:

  1. Hej på er!
    Jag har precis läst igenom alla era upplevelser och blir riktigt rörd. Det måste ha varit en otroligt spännande och omtumlande tid. Det gör mig så glad att höra att ni får fin kontakt med Desmond och vi (Lars och jag) ser verkligen fram emot att få träffa honom.
    Kram på er alla
    /Charlott

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Charlott! Tack för de trevliga raderna. Ja det har varit omtumlande och samtidigt väldigt roligt att lära känna Desmond. Men mest förändring har det säkert varit för honom själv. Vi ser mycket fram emot att komma hem och få träffa er!

      Kramar från tre Nairobigiraffer!

      Radera
  2. Kaffe och popcorn... Hmm kan det vara gott? Ni verkar ha det spännande och underbart. Ska blir fantastiskt att få träffa junior (och er)!

    Kram
    Petra

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack! Det ska bli roligt att träffa er och introducera Desmond. Ja, frågan är verkligen befogad. Om ni inte provat innan, kan vi drick lite Etiopiskt kaffe med poppkorn till när vi kommit hem. Hoppas det är bra med er därhemma! Vi har fått rapporter om att det varit riktigt ruskigt väder emellanåt med avbrott för några fina höstdagar.

    Ha det gott!

    Nairobiborna

    SvaraRadera
  4. Det är roligt och intressant att läsa det ni skriver, fortsätt skriv! Man blir rörd över er glädje och det är spännande att läsa hur ni har det. Önskar er en fortsatt bra vistelse!

    Maria Larsson

    SvaraRadera
  5. Hej Maria!

    Vad trevligt att höra från dig. Tack för din positiva feedback. Vi vill förstås skriva vidare. Hoppas det är bra där hemma.

    Vi hörs!

    SvaraRadera