Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



tisdag 25 september 2012

Djurliv

Som ni kanske vet har Kenya ett rikt djurliv. Detta måste man inte åka på safari för att uppleva. Djuren finns på närmre håll. Här våra husdjur:  
Två kackerlackor har valt att bosätta sig i displayen på vår microvågsugn. Känns kanske inte helt aptitligt, men man vänjer sig. I övrigt har inte mycket kackerlackor synts till.
En geckoödla besöker oss ibland på kvällarna. Den sitter lungt och betraktar oss från taket.
 
En tillfällig nattlig besökare som vi först trodde var en enorm kackerlacka men som, snart visade sig vara för bra på att hoppa/flyga för att vara kackerlacka. Stefan fångade den modigt i ett glas så vi kunde ta en närmre titt. Någon som kan hjälpa till och artbestämma?



3 kommentarer:

  1. Haha, nä låter sådär med kackelackor i micron.

    Ni verkar ha det fint där nere. =)

    /Bäckman

    SvaraRadera
  2. Hallå där!!

    Ja, det är fint här nere. Vi har faktiskt varit förskonade från skadeinsekter annars. Så länge kackerlackorna håller sig i displayen är det frid och fröjd. Men visst, helt OK känns det inte.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Vi hade en myra i PID-displayen. Det ledde till att den började bete sig konstigt och påstå att det fanns oljeföroreningar överallt. Svårt att beskriva i en rapport!

    Kul att se att ni mår bra!

    /David

    SvaraRadera