Efter lång väntan och längtan blir vi nu tre. Den 7 september 2012 åkte vi ner till Kenya för att adoptera Desmond, en kille på ett år och sju månader. Detta är vår berättelse från Kenya där vi kommer att bo tillsammans med Desmond i upp till 10 månader.



torsdag 27 september 2012

Det går framåt

När vi först träffade Desmond gick han bara några enstaka steg och då bara mellan oss. Nu går han verkligen själv, lite staplande och instabilt men med stor glädje. Han behöver stärka sina ben lite. På barnhemmet blir det lite för mycket sittande och liggande för barnens bästa. Tiden finns inte heller att riktigt gå-träna med var och en.
Han har just lärt sig konsten att vända och gå runt vilket gör honom oerhört stolt och glad. Nu dansas det runt, runt till musik hemma i lägenheten. Härligt!
Senaste dagarna har han blivit mer mammig och pappig och vill gärna sitta en hel del i famnen på oss. Han har också svårare att släppa taget när det är dags att sova. Det krävs ett par vändor in i sovrummet innan han tystnar och somnar in. Vi tar detta som goda tecken på att anknytningen funkar.

3 kommentarer:

  1. Oj, vilken härligt kille!!!
    Kram
    P:172

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Ja han är verkligen fin. Vi hoppas att vi kan komma hem i maj så han får lära känna Sverige och Djingis när det är en av de härligaste tiderna på året.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Så härlig läsning och vilka bilder.
    Jag blir så glad! kram Lisa P 174
    ps fick länken av P P174 <3

    SvaraRadera